Om oss

Oslo Rør & Varmeteknikk AS

OSLO RØR & VARMETEKNIKK AS ble etablert i 2012 og ligger i midt i hjerte av Oslo sentrum. Vi har med tiden opparbeidet oss en bred kundeportefølje som består av alt fra privatpersoner, bedriftskunder og borettslag/sameie.

Våre største kunder er:

OBOS Eiendomsdrift

Eies av OBOS. De har rundt 300 boliger og 60 næringsbygg i deres portefølje deriblant daglig drift av alle OBOS Forretnings bygg eiendommer.
Vi er deres service partnere i oslo og omegn med 24timers vaktservice ovenfor alle deres faste eiendommer i oslo.

MONTERA

Største underleverandør av IKEA, Sigdal, HTH, Marbodal, Epoq, Norema og Drømmekjøkken. Vi er deres service partnere i oslo og omegn

GEBERIT AS

Geberit Group er markedsleder i Europa innen sanitærteknikk med en global orientering. Geberit sitt spekter omfatter produktområdene innen sanitærsystemer og rørsystemer. Geberits merkevarer er innovative, holdbare og miljøeffektive. Vi er deres service partnere i oslo og omegn.

Vi satser også stort på levering av totale rehabiliterings løsninger på bad da vi har et eget team som består av: Rørleggere, mur/flisleggere, snekkere samt elektrikere og membranlegger. Vi jobber hele tiden mot å tilfredstille våre kunder på best mulig måte.

Alle jobber er forskjellige på lik linje som kundene derfor omstiller vi oss slik at prøver å forstå kundens behov etter beste evne. Vårt hovedmål er 100% fornøyde kunder. Vi ønsker at våre kunder skal føle at vi ivaretar deres verdier på en trygg måte. Vi er svært konkurransedyktige i pris og leverer kvalitets arbeid til avtalt tid.

Rawhtml